Χάνετε βάρος μετά την απομάκρυνση της χοληδόχου κύστης σας - Adrian bryant σχέδιο απώλειας βάρους


Εάν εντοπίσετε συμπτώματα προβλημάτων της χοληδόχου κύστης επισκεφθείτε το γιατρό σας για μια διάγνωση και για έγκαιρη θεραπεία ώστε να αρχίσει πάλι το πεπτικό σας σύστημα να λειτουργεί ομαλά. Τα παλαιότερα χρόνια η αφαίρεση της χοληδόχου κύστης απαιτούσε μια μεγάλη τομή στο δεξιό υποχόνδριο και παραμονή στο Νοσοκομείο για πολλές ημέρες ( 4- 6), και αρκετό πόνο μετά το χειρουργείο.


Πριν και μετά την αφαίρεση της λαπαροσκοπικής χοληδόχου κύστης Πριν από τη λειτουργία συνταγογραφούν μια δίαιτα και το σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων προετοιμάζονται για λαπαροσκόπηση. Μετά την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης όταν τρώμε, η χολή συνεχίζει να παράγεται από το ήπαρ είναι πιο αραιή και φτάνει απευθείας στο δωδεκαδάκτυλο. Μην απελπίζεστε, μετά την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης από την ιδέα ότι πολλά πρέπει να εγκαταλείψουν τα αγαπημένα σας φαγητά. Χάνετε βάρος μετά την απομάκρυνση της χοληδόχου κύστης σας.
Οι περιορισμοί αυτοί μπορεί να θεωρηθεί ως μία θεραπευτική διατροφή, και στη συνέχεια. Μετά την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης κάθε ασθενής θα πρέπει να συμβουλεύεται έναν γιατρό προκειμένου να καθορίσει την καλύτερη διατροφή για τις ειδικές του ανάγκες. Κάθε ασθενής είναι διαφορετικός και γι’ αυτό. Εδώ και είκοσι χρόνια η λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή είναι διεθνώς η καλύτερη μέθοδος για την αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως, όταν αυτή περιέχει χολολίθους ( « πέτρες στη χολή» ).
Κατά την χειρουργική επέμβαση για αντιμετώπιση καρκίνου χοληδόχου κύστης απαιτείται εκτεταμένη χολοκυστεκτομή, με λεμφαδενικό καθαρισμό και τμηματική ηπατεκτομή ( αφαίρεση της κοίτης της χοληδόχου κύστης).
Οι τυπικοί παρατηρητές βάρους

Χοληδόχου απομάκρυνση Εμμηνόπαυση


Αν κερδίσει το βάρος γρήγορα μετά την επέμβαση έχουν ελέγξετε τον θυρεοειδή σας. Είναι πιθανό ότι η αύξηση του βάρους σας δεν έχει τίποτα να κάνει με την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης σας.
Οι άνθρωποι που πάσχουν από παχυσαρκία συνήθως έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να επηρεαστούν από διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, διατάραξη της λειτουργίας της χοληδόχου κύστης, ουρική αρθρίτιδα κλπ.
Chinaherbage garcinia
17 ημερών σχέδιο διατροφής mike moreno
Απώλεια βάρους δρομείς κόσμο
Athlean x απώλεια βάρους
Το νεογέννητο να χάσει βάρος μετά την παράδοση
Ιστορικό απώλειας βάρους osce
Cm
Ινστιτούτο απώλειας βάρους του κόστους arizona
Παγκόσμια οργάνωση της υγείας vegan διατροφή
Λευκό φασόλια νεφρών