Διαλείπουσα αποτελέσματα απώλειας βάρους νηστείας 16 8 - Είναι φυσικό legnica camcinia garcinia cambogia


Τα άτομα που την επιλέγουν ελπίζουν να χάσουν έτσι τα περιττά κιλά. Ενδιάμεση ή διαλείπουσα νηστεία: μια από τις τελευταίες διατροφικές τάσεις.

Πρωτόκολλο 16/ 8 διαλείπουσα νηστεία του Hugh περιλαμβάνει κάνει όλα στο φαγητό του για την ημέρα κατά τη διάρκεια μιας οκτώ ωρών και στη συνέχεια να μην τρώει καθόλου ( εκτός από νερό) για 16 ώρες. Η πιο συνηθισμένη διαίρεση χρόνου για την διαλείπουσα νηστεία είναι 8 ώρες να τρώτε και 16 ώρες να μην τρώτε. Διαλείπουσα αποτελέσματα απώλειας βάρους νηστείας 16 8.

Για παράδειγμα: μια μέθοδος προτείνει ένα 16ωρο νηστείας ( που περιλαμβάνει και τις ώρες του ύπνου) και 8 ώρες τροφή τι θέλετε ( μέχρι και χάμπουργκερ με πατάτες τηγανητές, σε μια άλλη μπορείτε να τρώτε τη μία μέρα ό που. Η καθημερινή διαλειμματική νηστεία είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την μείωση του βάρους και την μείωση της αρτηριακής πίεσης, σύμφωνα με νέα μελέτη που εξετάζει την επίδραση των. Ο πιο γνωστός τύπος Διαλειμματικής Νηστείας είναι ο 16/ 8, που σημαίνει καθημερινά 16 ώρες αφαγίας και 8 ώρες περιθώριο για κατανάλωση φαγητού. Jackman είπε ότι εμπνεύστηκε για να ακολουθήσει διαλείπουσα νηστείας μετά την ανάγνωση Η 8- Hour Διατροφή από τον David Zinczenko, πρώην editor- in- chief της Υγείας Ανδρών.
Το νερό τσάι καφές και επιτρέπεται αν είναι κάτω από 50 θερμίδες. Αυτή είναι η πιο δημοφιλής μορφή διαλείπουσας ( ενδιάμεσης) νηστείας, γνωστή και ως μέθοδος 16/ 8. Η ενδιάμεση νηστεία είναι κάτι αρκετά εύκολο να εφαρμοστεί.

Δίαιτα να χάσει 3 κιλά σε 10 ημέρες

Βάρους Απώλεια


Τα αποτελέσματα της νηστείας 16: 8 Κατά μέσο όρο, οι συμμετέχοντες κατανάλωναν περίπου 300 λιγότερες θερμίδες, έχασαν περίπου το 3% του σωματικού βάρους τους και η συστολική αρτηριακή πίεση μειώθηκε περίπου 7 mm Hg. Σε σύγκριση με πρότερα γνωστά αποτελέσματα από μια προηγούμενη κλινική μελέτη απώλειας βάρους σε διαφορετικό τύπο νηστείας, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι ακολούθησαν την διαλειμματική νηστεία κατανάλωναν.
Κάνουν δουλειές δελφινιών δέντρων tesco
Κάνει jogging λεπτούς μηρούς
Αυτό που καθαρίζει καθαρό πράσινο καφέ
Πώς να κόψει το λίπος της κοιλιάς με τη διατροφή
Πώς να χάσετε το λίπος της κοιλιάς με τα φυσικά τρόφιμα
Αύξηση βάρους μετά τη διακοπή των αντιβιοτικών
Άπαχο κρέας φρούτων και λαχανικών
Χάνετε περισσότερο βάρος εάν κοιμηθείτε περισσότερο
Διατροφή κατά τη διάρκεια των τιράντες
Το καλύτερο συμπλήρωμα μετά την προπόνηση για απώλεια βάρους και κέρδος μυών