Μετρήστε το ποσοστό σωματικού λίπους σε εκατοστά - Πώς να χάσετε 20 κιλά σε 4 εβδομάδες χωρίς άσκηση

Το ποσοστό λίπους που υπάρχει στο σώμα μας είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για το επίπεδο φυσικής κατάστασης στο οποίο βρισκόμαστε. Μήπως ήθελες και εσύ πάντα να μάθεις το ποσοστό λίπους σου αλλά ποτέ δεν ήξερες πώς ή δεν είχες όρεξη να πας στο γιατρό; Για καλή σου τύχη είναι πανεύκολο να το υπολογίσεις από το σπίτι χάρη.

Μετρήστε το ποσοστό σωματικού λίπους σε εκατοστά. Έχετε απορία σε τι ποσοστό σωματικού λίπους βρίσκεστε; Θέλετε να δείτε πόσο τοις εκατό είναι το λίπος στο. Πως θα φτάσεις στο 10- 12% ποσοστό σωματικού λίπους!
Από την μεριά του το ποσοστό σωματικού λίπους είναι ζωτικής σημασίας για τις βασικές λειτουργίες του σώματος όπως η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, η αποθήκευση βιταμινών και απορρόφηση τους ο κραδασμός των. Αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό λίπους περίπου 9% το οποίο, σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία είναι επικίνδυνα κάτω από το ελάχιστα αποδεκτό ποσοστό λίπους για την υγεία της.

+ Μάθε να μετράς τις καύσεις σου Kris Powerbuilding Loading.
Απώλεια βάρους χειρουργική επέμβαση suffolk

Μετρήστε εκατοστά Κέντρο

Το ποσοστό λίπους που υπάρχει στο σώμα μας και η μετάφρασή του σε κιλά, καθορίζει τη φυσική μας κατάσταση, αν δηλαδή έχουμε κανονικό βάρος ή είμαστε υπέρβαροι. Επίσης, αν μία γυναίκα προσλαμβάνει αρκετές θερμίδες αλλά το ποσοστό σωματικού της λίπους είναι μικρότερο από 18% θα είναι περισσότερο ευαίσθητη σε ανωμαλίες του κύκλου.

Το « ποσοστό σωματικού λίπους» υπολογίζεται με τους τύπους που αναπτύχθηκαν από τους Hodgdon και Μπέκετ σε Ναυτική Βάση, Κέντρο Ερευνών Υγείας το 1984. Οι τύποι απαιτούν οι μετρήσεις να είναι σε εκατοστά με ακρίβεια 0, 5 cm.

Το βάρος evo ix απογυμνώνεται
Χάπια διατροφής 3v
Φύλλο απώλειας βάρους με γράφημα
Παίζει μπάσκετ βοηθήσει να χάσετε βάρος
Εικόνες αστείο δίαιτα
Garcinia υπηρεσία διατροφής πελάτη
Πριν από την πρόληψη της εγκυμοσύνης απώλεια βάρους
Αδυνατίσματος χάπια διατροφής
Λίπος κέρδος κορίτσι πριν και μετά
Λιπαρών καυστήρων που διατίθενται στην αυστραλία