Σχέδια διατροφής για τον τύπο αίματος ab - Να χάσει λίπος στην κοιλιά τι να μην φάει

Σύμφωνα με το σχέδιο διατροφής τα άτομα με αυτόν τον τύπο αίματος θα επωφεληθούν από μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες άπαχου κρέατος και ψαριών περιορισμένους κόκκους και ψωμιά και έντονη άσκηση. Αναπτύχθηκε από τον Peter D' Adamo Β, έναν νευροπαθητικό ιατρό και ερευνητή εναλλακτικής ιατρικής, η δίαιτα στοχεύει στον τύπο αίματος- Α Ο ή ΑΒ- για να κάνει συστάσεις για τη διατροφή. Η ερευνήτρια Lara Starr δηλώνει ότι αν όλοι οι άνθρωποι είχαν εξελιχθεί από τους πιθήκους, τότε όλοι θα είχαμε τον ίδιο τύπο αίματος. Σωστή λοιπόν διατροφή για τον καθένα από εμάς σημαίνει επιλογή τροφών που οι λεκτίνες τους δεν έρχονται σε αντίθεση με την ομάδα αίματος.


Σχέδια διατροφής για τον τύπο αίματος ab. Σε αυτό το βιβλίο, ισχυρίζεται ότι η βέλτιστη διατροφή για οποιοδήποτε άτομο εξαρτάται από τον τύπο αίματος abo του ατόμου.

Η Ιστορία πίσω από τον τύπο του αίματος Τα εύσημα για τη δημιουργία της δίαιτας της ομάδας αίματος ανήκει στον Πίτερ Ντι Αντάμο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι " νομάδες", καθώς αυτή η ομάδα εμφανίστηκε στη διαδικασία της εξέλιξης κατά τη στιγμή της. Ο πλανήτης μας κατοικείται μόνο από 20% ατόμων με τύπο αίματος 3.


Η ομάδα αίματος καθορίζεται εν μέρει από τον τύπο των αντιγόνων του συστήματος ΑΒΟ που βρίσκονται στην επιφάνεια των ερυθρών κυττάρων.
Συνδυάζοντας πράσινους κόκκους καφέ και κετόνες βατόμουρου

Αίματος Terengganu καυστήρα


Σύμφωνα με το σχέδιο διατροφής, τα άτομα με αυτόν τον τύπο αίματος θα επωφεληθούν από μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες άπαχου κρέατος και ψαριών, περιορισμένους κόκκους και ψωμιά και έντονη άσκηση. τον τύπο του αίματος σας μπορεί να προβλέψει την ευαισθησία σας σε ορισμένες ασθένειες Η έρευνα έδειξε ότι τα άτομα ορισμένων τύπων αίματος μπορεί να διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο για ορισμένες ασθένειες.

Γράψτε μου ένα σχέδιο διατροφής
Ζώνη καύσης λίπους webmd
Βοηθάει το σώμα να τυλιχτεί για να χάσει βάρος
Προβλήματα υγιεινής διατροφής
Βιταμίνη garcinia cambogia αναθεώρηση
Αν κάνω bikram γιόγκα καθημερινά θα χάσω βάρος
Απώλεια βάρους του παχέος εντέρου πριν και μετά
Πώς να χάσετε βάρος που αποκτήθηκε λόγω φαρμάκων
Υψηλό δόση ιχθυελαίου για απώλεια βάρους
Κατάρτιση ποδηλάτων με απώλεια βάρους